Στηρίζουμε τους ευάλωτους. Στηρίζουμε την κοινωνία

Τη Τρίτη 04 Μαΐου 2020, η «Αλληλεγγύη για Όλους» στα πλαίσια της καμπάνιας που διοργανώνει «Και σ’ αυτή την κρίση απαντάμε με Αλληλεγγύη», πραγματοποίησε την δεύτερη παράδοση ποσότητας τροφίμων σε ευάλωτους πολίτες του Δήμου Ασπροπύργου. Τα τρόφιμα προέρχονται  από την τράπεζα τροφίμων που διαχειρίζεται  από κοινού η  Αλληλεγγύη για Όλους και το Κοινωνικό  Ιατρείο Αθήνας .
Στον Ασπρόπυργο και συνολικά στην Δυτική Αττική αποτυπώνονται με τον πιο σαφή τρόπο οι κοινωνικές συνέπειες της επιδημικής κρίσης  και το πως αυτή πλήττει ειδικά τα πληβειακά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας .
Η «Αλληλεγγύη για Όλους» θα ήθελε να ευχαριστήσει την Βαβούλη Ματίνα, διευθύντριας του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου για την καθοριστική συνδρομή της στην οργάνωση της συγκεκριμένης δράσης.
Ευχαριστούμε επίσης τους φίλους από την δομή αλληλεγγύης του Αλίμου για την συνεισφορά ειδών διατροφής στην τράπεζα τροφίμων.

https://www.solidarity4all.gr/el/news/deyteri-paradosi-trofimon-se-eyalotoys-polites-toy-dimoy-aspropyrgoy?fbclid=IwAR1EsNIS4QtB6Pdd9VRMx0kB4sCbfRW2-dFem8M2L7UVkExIfYUvBVJH7RE